We adviseren je je nieuwe project te starten bij onze partner albelli.nl. Je krijgt tot wel 35% welkomstkorting bij albelli! Is je project nog niet klaar? Je kunt tot uiterlijk 3 oktober nog bij ons bestellen.

 • 50% korting op fotoboeken en wanddecoratie | Code KOR50
 • 30% korting op al de rest | Code KOR30
 • Eindigt 3 oktober om middernacht
Persoonlijke cadeaus
Persoonlijke cadeaus

Persoonlijke cadeaus

Stel je voor dat je een van de mooiste herinneringen uit iemands leven kunt geven in de vorm van een cadeau dat ze voor altijd kunnen koesteren. Welkom bij persoonlijke cadeaus. Gebruik je eigen foto's om een cadeau legendarisch te maken. Van mokken tot wanddecoratie: maak iets unieks dat laat zien hoe goed je iemand kent.

Laat je inspireren

Gepersonaliseerde A4-wandkalender

Tot in de puntjes verzorgd

Weken kunnen voorbijvliegen met talloze afspraken, naschoolse clubs en speelafspraakjes die je allemaal moet onthouden! Organiseer de activiteiten van je gezin met een gepersonaliseerde A3- of A4-wandkalender die je ergens centraal kunt ophangen: de centrale plek voor alle belangrijke dingen!

Cadeaus shoppen
Patroon op fotopuzzel

Patroonpuzzels

Ken je een professionele puzzelaar of zoek je een nieuwe uitdaging voor de kinderen? Zoek gekke en creatieve patronen die je van internet kunt downloaden en upload ze voor een persoonlijke fotopuzzel met een hoge moeilijkheidsgraad. Zo houd je ze wel bezig. Krullen, geometrisch of gebloemd: de keuze is aan jou!

Cadeaus shoppen
Klassiek A4-zomerfotoboek

Zomerse beelden

Houdt de regen je binnen opgesloten? Perfect. Gebruik de tijd om terug te gaan naar afgelopen zomer en al die zonnige ontmoetingen die je hebt vastgelegd en creëer een klassiek A4-fotoboek. Personaliseer iedere bladzijde met foto's van epische bbq's en warme avonden met een glas frisse wijn bij zonsondergang. De perfecte ontsnapping naar de zomer op een regenachtige dag!

Cadeaus shoppen

Persoonlijke cadeaus voor iedereen bekijken

Persoonlijke cadeaus voor haar

Geef haar een cadeau dat haar na aan het hart ligt, gepersonaliseerd met al haar favoriete foto's van leuke tijden.

Persoonlijke cadeaus voor hem

Het persoonlijke cadeau waarvan hij niet wist dat hij het nodig had, met foto's vol favoriete en legendarische momenten.

Bekijk ons hele assortiment

Waarom een persoonlijk cadeau geven?

Vrouw met baby die foto maakt

Ze verdienen iets speciaals

Ze zijn belangrijk voor je en met recht. Jullie hebben samen onvergetelijke momenten beleefd en dat mag best gevierd worden. Herinner ze eraan hoe belangrijk ze voor je zijn met een foto op een cadeau dat ze terugvoert naar een bijzonder moment.

Twee vrienden die samen naar fotoboeken met kleine momenten kijken

Maak iemands dag goed

Een persoonlijk cadeau ontvangen betekent meer dan alleen maar een mok of wanddecoratie uitpakken. Een persoonlijk cadeau is speciaal bedacht voor iemand en bevat een verwijzing naar onbetaalbare momenten in iemands leven. Met slechts een paar klikken kun je iemands dag goed maken en diegene laten voelen dat hij wordt gewaardeerd.

Stelletje dat naar afdrukken kijkt

Onze kwaliteit

Wacht op de komst van je cadeau in de wetenschap dat het volgens de hoogste kwaliteitsstandaard is gemaakt. We zijn er trots op dat we onze producten maken volgens zeer strenge normen, dat we Fujifilm-papier gebruiken en materialen met zorg selecteren om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van je foto kristalhelder blijft wanneer deze wordt overgezet op je cadeau.

Maak persoonlijke cadeaus voor iedereen

Persoonlijk fotocadeau

Wat is het geheim achter het vinden van het perfecte cadeau? Simpel. Persoonlijk. Met de beste foto's van onvergetelijke momenten maak je een cadeau waarmee je iemands dag goed maakt en bewijst dat het de attente cadeaus zijn die tellen.

Zorg dat de ander zich gewaardeerd voelt met persoonlijke cadeaus die iedereen op elk gewenst moment eenvoudig kan maken! Van decoraties aan de muur thuis tot schattige cadeaus die je kunt vasthouden: kies uit een uitgebreid assortiment unieke cadeaus voor iedere gelegenheid.

Geen moment is te groot of te klein voor een persoonlijk cadeau. Of het nou een babyshower, verjaardag, Valentijnsdag of Kerstmis is: al je fotoproducten kunnen helemaal worden gepersonaliseerd tot fantastische cadeaus voor ieder feest. Van gepersonaliseerde mokken en sleutelhangers tot unieke foto's op canvas die iedere wand opfleuren: ontdek persoonlijke cadeaus die met trots worden geshowd aan vrienden en familie.

We nemen de tijd om hoogwaardige foto's af te drukken met een design naar keuze. Personaliseer je cadeau met verschillende kleuren en thema's in onze online-editor en voeg je eigen boodschap toe voor een glimlach. Upload foto's die de ander zich graag zal herinneren voor een persoonlijk cadeau dat helemaal over hem of haar gaat

Vragen en antwoorden over persoonlijke cadeaus

Hallo. Wij zijn Photobox.

De specialisten in foto-ontwikkeling. We helpen je graag om je favoriete foto's om te zetten in attente, persoonlijke cadeaus voor ma, pa, oma, opa, de kinderen … iedereen die je maar wilt.

 • Gratis extraatjes

  Gratis extraatjes

  Houd je ogen open voor onze gratis producten en exclusieve aanbiedingen.

 • Snelle bezorging

  Snelle bezorging

  We hebben verschillende opties; voor elke gelegenheid minstens een.

 • Glimlach gegarandeerd

  Glimlach gegarandeerd

  We kijken je ontwerp altijd grondig na, omdat we willen dat je 100% tevreden bent.

Word lid van onze gemeenschap

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Veilige betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Onze merken

 • Photobox
 • Hofmann
 • Poster XXL

  © Photobox 2022, maatschappelijke zetel in Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrijk.
  Opgelet: dit is onze maatschappelijke zetel en kan dus niet worden gebruikt voor retourzendingen of vragen aan de klantenservice.
  Gebruiksvoorwaarden & Privacybeleid geüpdatet met ingang vanaf 25 mei 2018. v3.1